Oprit & terras aanleggen

Oprit & terras aanleggen

Kim Guypen

Oprit aanleggen

Wilt u de parkeersituatie bij u thuis aanpakken met een nieuwe en verbeterde oprit? Dan bent u bij Guypen aan het juiste adres! Waarom zou u uw bestaande oppervlak niet verharden met asfalt? U kunt de oprit zonder problemen op- en afrijden!

De minimale afmeting voor een oprit bestrating
Om ervoor te zorgen dat uw auto niet breekt of wegzakt wanneer u eroverheen rijdt, raden wij een minimale breedte van 3 meter en lengte van 5m aan.

Verschillende soorten materialen

Voor de aanleg van een oprit kunnen verschillende materialen worden gebruikt. In de meeste gevallen gebruiken we tegels en/of stenen, maar er zijn ook andere opties beschikbaar!

Hieronder ziet u een lijstje van enkele populaire materialen:

  • Asfalt
  • Betonklinkers
  • Beton (gegoten of platen)
  • Grind of split
  • Kasseien
  • Klinkers
  • Natuursteen

De constructie van uw oprit hangt grotendeels af van het budget dat u te besteden heeft en welk materiaal het beste past bij uw smaak en kleurenthema van uw huis. Wij kunnen u altijd advies geven over welke oplossing het meest geschikt is om aan deze behoeften te voldoen tegen een betaalbare prijs, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit! Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Oprit & terras aanleggen
Oprit & terras aanleggen

Hulp nodig? Wij bellen u terug.

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Terras aanleggen door een expert

Als u een buitenruimte wilt die zowel praktisch als mooi is, dan zou een nieuw terras in uw bestaande of nieuw aangelegde tuin bovenaan uw lijstje moeten staan. De perfecte plek om op warme avonden met vrienden te loungen, onder de sterrenhemel te dineren en de vogels voorbij te zien vliegen!

Het aanleggen van een terras is een investering in uw huis en tuinontwerp. Er zijn veel opties om uit te kiezen als het gaat om het bouwen van nieuwe, maar wat wil je? Gaan we voor traditioneel met baksteen of proberen we iets moderners zoals betontegels bovenop houten terrasplanken (die ook kunnen worden gerepareerd als ze beschadigd raken). En hoeveel ruimte heeft dit alles nodig. Deze beslissingen moeten niet alleen afhangen van persoonlijke smaak; het budget kan ook een rol spelen!

Wij zijn de beste in het installeren van een breed scala van outdoor leefruimtes. Of u nu uw terras wilt omtoveren in een oase of gewoon wat kleur en leven wilt toevoegen door middel van planten, wij hebben alles voor elk type! Wij begeleiden u bij elke stap in dit proces zodat het zo vlot en snel mogelijk verloopt.

Oprit & terras aanleggen
Meubelen & Kasten op maat

Waarom kiezen voor Guypen?

Uw nieuwe patio wordt de ontmoetingsplaats voor vrienden en familie, met een prachtige zithoek die precies goed is. U kunt kiezen uit verschillende soorten tegels of hout – wat het beste bij uw stijl past! We zullen het geweldige terras ook voor u bouwen tegen een betaalbare prijs, omdat het een taak is in ons veelzijdige dienstenaanbod.

Een bedrijf dat van aanpakken weet
Betaalbaar maatwerk
Een snelle service en directe communicatie
Vakwerk

Wij willen u helpen uw droomterras te verwezenlijken! Wij zullen het bouwen met de fijnste steen en hout, op een onberispelijke manier die past bij elke woning. U zult jarenlang genieten van een prachtig uitzicht zonder u zorgen te maken over het onderhoud – en dat alles voor één geweldige prijs van vakmensen die hier het beste weten wat ze doen. Zoals altijd bij het werken aan woningen doen we alles in één keer goed; dus als dit goed klinkt, neem dan contact met ons op. Bel direct met Kim Guypen of vraag een offerte aan.

Oprit & terras aanleggen

Neem contact op
+32479/364219 | Kim

Kwaliteit

Kwaliteit zorgt voor een langere levensduur.

Advies

Eerlijk en vakkundig advies op maat kunt u verwachten.

Service

Snelle en kwaliteitsgerichte service hoog in het vaandel.

Betaalbaar

Scherp & transparant tarief met een uitstekend service.

Vraag hier uw offerte aan!

Realisaties

Bekijk ons werk