Meubelen & kasten op maat

Meubelen & Kasten op maat

Wim Guypen

Kasten en meubels op maat gemaakt

Echt maatwerk is een kunst die een product uniek en exclusief maakt. Het proces begint met het wijzigen van de productieschema’s zodat alle onderdelen handmatig kunnen worden vervaardigd volgens de specificaties van de klant, zelfs tot in de kleinste details zoals kleuraanpassing of materiaalkeuze, waardoor 100% personalisatie mogelijk wordt, evenals echt vakmanschap op zijn best.

Een bedrijf dat van aanpakken weet
Betaalbaar maatwerk
Een snelle service en directe communicatie
Vakwerk

Wim Guypen is een ervaren meubelmaker met de know how en middelen om kasten op maat voor uw huis te leveren. Alle onderdelen worden volledig in eigen huis gemaakt, inclusief uitstekend vakmanschap dat zorgt voor een goede communicatie tussen ontwerper of aannemer ter plaatse tijdens de installatie – dit alles gegarandeerd tegen betaalbare prijzen!

Hoe gaan wij te werk bij maatwerk?

Bij de planning en communicatie met onze klanten zorgen wij er altijd voor dat elke stap in het proces duidelijk is. Van ontwerpconsultatie tot en met de installatie van uw kasten; u kunt erop vertrouwen wat de volgende stap is, want er blijft niets onbeantwoord of ongepland! Wanneer u een op maat gemaakt ontwerp voor uw kast nodig heeft, kunnen wij samenwerken met verschillende ontwerpers die een originele look zullen creëren. Natuurlijk kunnen we op basis van uw richtlijnen zoals afmetingen ook gewoon zelf de kast ontwerpen.

Wim Guypen is toegewijd om uw nieuwe garderobe werkelijkheid te laten worden. Wij werken van begin tot eind met u samen en helpen u de perfecte ruimte te creëren voor alle behoeften van onze klanten – of zij nu hun eigen inspiratie volgen of nauw samenwerken met een architect die al heeft gepland wat erin moet komen!

Wij weten dat u wilt dat uw huis een plek is waar iedereen zich prettig voelt. Daarom is ons team gespecialiseerd in het creëren van ruimtes voor alle verschillende soorten mensen en levensstijlen, wat hun behoeften ook mogen zijn! Wij werken met u samen totdat we iets perfects hebben gevonden – maak vandaag nog een afspraak!

Meubelen & Kasten op maat
Meubelen & Kasten op maat

Hulp nodig? Wij bellen u terug.

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Kasten op maat: van inbouwkasten tot inloopkasten (dressings) en meubilair.

We nemen elk detail van uw kastenwand door om u de beste service en kwaliteit te kunnen bieden. We bespreken materialen, afwerkingen, afmetingen- alles! Tijdens dit gesprek beslissen we ook over een definitieve offerte voor de voorbereiding, zodat we, wanneer het tijd is, een onvergetelijke indruk kunnen maken met ons vakmanschap op het gebied van design.

We nemen de tijd om ervoor te zorgen dat elke kast perfect past. We meten alles tot op de millimeter nauwkeurig op, want het moet perfect zijn, willen ze er niet alleen goed uitzien, maar ook goed functioneren!

Het proces begint met het nemen van metingen die zo nauwkeurig en precies mogelijk zijn – dit zorgt ervoor dat er later geen fouten kunnen worden gemaakt bij het bestellen van materialen als dat nodig is vanwege de afmetingen of vormvereisten van uw benodigdheden.

Meubelen & Kasten op maat
Meubelen & Kasten op maat

Montage en levering van maatkasten

Het vakmanschap en de kwaliteit is ongeëvenaard in de industrie. Wanneer u uw kasten ontvangt, zullen we er zijn om te helpen met de installatie- onze werkplaats zorgt ervoor dat elk stuk perfect past! Na ontvangst van een visuele bevestiging van wat er is gemaakt, gaat het schilderen beginnen, zodat er geen tijd wordt verspild met wachten of zich afvragen hoe dingen zullen uitpakken voordat u aan iets nieuws begint. De materialen doorlopen vele stappen alvorens te worden geassembleerd tot prachtige maatkasten.

Maatwerk kasten zijn niet meer alleen voor keukens! Laat uw kast op maat maken door de specialisten die ze exclusief maken. Exclusieve op maat gemaakte kasten in de regio Limburg.

Wij zorgen ervoor dat wanneer de kast op zijn plaats staat, al het afval mee terug gaat en onze monteurs ruimen alles voor u op. Vraag vandaag nog een vrijblijvende prijsopgave aan!

Meubelen & Kasten op maat

Neem contact op
+32478/940917 | Wim

Kwaliteit

Kwaliteit zorgt voor een langere levensduur.

Advies

Eerlijk en vakkundig advies op maat kunt u verwachten.

Service

Snelle en kwaliteitsgerichte service hoog in het vaandel.

Betaalbaar

Scherp & transparant tarief met een uitstekend service.

Vraag hier uw offerte aan!

Realisaties

Bekijk ons werk