Metselwerken

Metselwerken

Ervaren metselaars lopen niet dik, maar bij Guypen zit het in de vingers. Voor zowel grote als kleine metselwerken bent u hier aan het juiste adres. Van een klein muurtje, tot een volledig buitengebouw, laat het maar over aan de vakkundig handen van Guypen. Zowel voor verbouwingen als nieuwbouw kunt u hier terecht. Bovendien is het ervaren team thuis in zowat alle bouwstijlen, waardoor u steeds op een optimaal resultaat kunt rekenen.

Zowel particulieren als bouwbedrijven kunnen Guypen inschakelen. Een flexibel team aan stielmannen is snel inzetbaar.

Gespecialiseerd in kleinere metselwerken

Een klein metselwerkje dat dient uitgevoerd te worden? De specialiteit van Guypen. Volledige woningen worden niet gemetseld, maar alle kleine klusjes worden met de glimlach en tegen een correcte prijs uitgevoerd. Dit voornamelijk in Limburg, maar ook metselwerken in Antwerpen en Vlaams-Brabant zijn mogelijk.

Een voordelige prijs

De kostprijs van de metselwerken hangt uiteraard samen met de hoeveelheid werk die ermee gepaard gaat. We bekijken dan ook graag uw project en kleven er vervolgens een concurrentiële prijs op. U mag rekenen op een gedetailleerde offerte. Bij Guypen hechten ze aan glasheldere afspraken en planningen.