Laminaat & parket leggen

Laminaat & parket leggen

Wim Guypen

Laminaat leggen in regio Limburg

Wij weten dat uw tijd kostbaar is, en daarom bieden wij snelle en betrouwbare installatie diensten. Onze vakkundige technici staan binnen een paar uur voor de deur nadat u een afspraak met ons heeft gemaakt! Naast het feit dat wij concurrerend zijn in prijs – krijgt elke klus ook individuele zorg omdat het niet zomaar een project voor hen is.

Bent u al een tijdje op zoek naar een bedrijf dat uw laminaatvloer kan plaatsen? Wij hebben de beste kwaliteit en geven zelfs installatiegaranties. Onze ervaren vakmensen kunnen deze klus binnen slechts één dag klaren, maar we raden altijd aan om van tevoren een afspraak te maken, zodat ons team meteen kan komen als dat nodig is!

Laminaat laten leggen door een expert

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat uw nieuwe laminaatvloer kan leveren? Zijn er obstakels bij het vervoeren van de vloer van de winkel naar waar u ook woont, werkt of naar school gaat zodat het gemakkelijk genoeg is om een betaalbare oplossing te vinden! Zoek niet verder want Wim Guypen heeft dit voor u geregeld. Ons team werkt met ervaren transporteurs – alles zonder gedoe!

De voordelen van een laminaat vloer:

Laminaatvloeren zijn een prima optie als u de uitstraling van natuurlijk hout wilt zonder al dat vervelende onderhoud. U kunt uw laminaatvloer meenemen als u verhuist en ze zullen nooit breken of krassen zoals houten vloeren zouden doen, waardoor dit type oppervlak perfect is als er geen tijd is om hardhout in een binnenruimte te installeren! Bovendien is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om schoon te maken. Het schuren of lakken is ook niet nodig en het onderhoud is een veel minder nodig dan bij een echte houten vloer.

De verschillen tussen laminaatvloeren zijn enorm en er zijn er geen twee hetzelfde. De laaggeprijsde variant is vaak van mindere kwaliteit, terwijl duurdere merken uw hele leven mee kunnen gaan, zelfs als u verhuist!

Laminaat & parket leggen

Hulp nodig? Wij bellen u terug.

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Parket laten leggen door een vakman

Wij zijn al jaren actief op dit gebied en kunnen u voorzien van een breed assortiment aan producten. U vindt bij ons gegarandeerd wat u zoekt, of het nu gaat om naturel houten vloeren of zelfs visgraat!

Een bedrijf dat van aanpakken weet
Betaalbaar maatwerk
Een snelle service en directe communicatie
Vakwerk

Wij zijn er trots op dat wij al onze klanten service van topkwaliteit kunnen bieden, of het nu gaat om het leggen van een nieuwe parketvloer of het schuren en lakken van uw oude vloer. Bij Wim Guypen bent u er altijd zeker van dat wij ons voor de volle 100% inzetten om alles tot een goed einde te brengen!

Ons professionele team kan uw nieuwe parketvloer leveren. Wij hebben installateurs die door heel regio Limburg parket en laminaat leggen dus ook uw perfecte houten vloeren thuis!

Laminaat & parket leggen
Laminaat & parket leggen

Verschillende soorten parket vloeren

Met een parketvloer kunt u kiezen uit veel verschillende soorten en afwerkingen, waaronder natuurlijk hout. Er is een ruime keuze aan parketvloeren, niet alleen verschillende soorten maar ook kleuren:

  • Visgraat vloeren
  • Massieve vloeren
  • Lamel vloeren
  • Tapis parketvloer

De prijzen voor parketvloeren variëren naargelang het type en de kwaliteit. De prijs die u uiteindelijk betaalt, hangt grotendeels af van welke houtsoorten worden gebruikt en welke dikte deze heeft; of de plaatsing gelijmd of zwevend gebeurt en welk soort afwerking we vooraf kiezen tijdens het professionele adviesgesprek.

Wij hebben een grote verscheidenheid aan parketvloeren die kunnen worden geleverd, dus u vindt er gegarandeerd een die perfect bij uw huis past. Of het nu eiken of esdoorn is, wij staan achter u (en nog meer).

Ga nu aan de slag door ons contactformulier in te vullen.

Laminaat & parket leggen

Neem contact op
+32478/940917 | Wim

Kwaliteit

Kwaliteit zorgt voor een langere levensduur.

Advies

Eerlijk en vakkundig advies op maat kunt u verwachten.

Service

Snelle en kwaliteitsgerichte service hoog in het vaandel.

Betaalbaar

Scherp & transparant tarief met een uitstekend service.

Vraag hier uw offerte aan!

Realisaties

Bekijk ons werk