Graaf- en grondwerken

Graaf- en grondwerken

Kim Guypen

Voor al uw grondwerken

Wanneer u uw handen vuil moet maken, is er geen beter bedrijf dan Guypen. Met jarenlange ervaring hebben ze dit binnen de kortste keren voor elkaar! De grondwerker specialisten uit Limburg weten hoe belangrijk het kan zijn bij bouwprojecten zoals het bouwrijp maken van grond of het graven van putten. Hierdoor hebben zij zich de afgelopen tijd gespecialiseerd in alle soorten grond- en graafwerken.

Onze graafmachines zijn ook perfect voor die kleine ruimtes waar gewone graaflaadcombinaties  niet bij kunnen. Ze maken het mogelijk om mooie gaten te graven in omheiningen bij huizen of om tuinen en bouwputten leeg te maken wanneer dat nodig is!

Uitgraven bouwput voor uw nieuwe bouwproject

Guypen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitgraven en aanleggen van bouwputten. Zij inventariseren uw wensen, schatten in hoe lang het duurt voordat zij klaar zijn met hun werkzaamheden en waar u in die periode eventueel hulp bij nodig heeft. Om niet alleen geld te besparen maar ook vertragingen te voorkomen bieden we betrouwbare service tegen concurrerende tarieven die specifiek zijn afgestemd op elke klantsituatie.

Graafwerk is de eerste stap van elk bouwproject, en het is belangrijk om dit goed te doen. Een goede start kan betekenen dat de helft van uw werk al klaar is of dat er een ander deel op u ligt te wachten!

Wij hopen dat onze service helpt om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt bij het uitgraven – van het vinden van de juiste grondsoorten op basis van wat het beste past bij de behoeften van de klant (zodat ze uiteindelijk geen tijd/geld verspillen) tot het waarborgen van de veiligheid door alle voorschriften te volgen

Graafwerk nodig? Met de juiste uitrusting, is dit kinderspel. Een zwembad of iets anders?

Bij Guypen zorgen ze voor alles wat u nodig heeft om te graven!

Graaf- en grondwerken
Graaf- en grondwerken

Hulp nodig? Wij bellen u terug.

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Grond nivelleren / nivelleringswerken

Moet u grond egaliseren voor een tuin of ander project? U kunt rekenen op de expertise van Guypen. Wij weten wat er nodig is om de klus soepel te laten verlopen en van uw tuin een uitnodigende ruimte te maken!

Het is belangrijk om de grond te egaliseren voordat u in uw tuin of op het erf aan de slag kunt. Dit proces, ook wel bekend als het egaliseren van de grond en het zaaiklaar maken na het opharken van onnodige materialen die aanwezig kunnen zijn op een stuk grond, zal zorgen voor betere resultaten met toekomstige aanplant omdat ze gezonder zullen groeien doordat er geen stenen zijn die hun wortels blokkeren van het krijgen van voldoende zuurstofrijke aarde!

Guypen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het lasergeleid egaliseren van terreinen en het bouwrijp maken van percelen. Zij hebben hier jarenlange ervaring mee, of u nu particulier of ondernemer bent, wij staan altijd garant voor een vakkundige uitvoering als het gaat om grondwerkvoorbereiding alsmede het geheel naar tevredenheid afgraven van uw projectlocatie van begin tot eind! Indien u interesse heeft kunt u te allen tijde contact opnemen voor meer informatie over onze diensten.

Graaf- en grondwerken
Graaf- en grondwerken

Waarom kiezen voor Guypen?

Grondwerken en graafwerken zijn altijd nodig voor elk project, maar het kan moeilijk zijn om een expert te vinden die perfect werk levert. Gelukkig heeft u Guypen! Wij zorgen voor een nauwkeurige uitvoering van elke taak, zodat uw bouwplaats veilig blijft van mogelijke gevaren of problemen met expertise op dit gebied.

Een bedrijf dat van aanpakken weet
Betaalbaar maatwerk
Een snelle service en directe communicatie
Vakwerk

Als u klaar bent om de volgende stap te zetten, kunnen wij u een reeks oplossingen bieden die op uw behoeften zijn afgestemd. Ons team zal met elk aspect van A-Z werken om deze verandering zo soepel mogelijk te laten verlopen! Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Graaf- en grondwerken

Neem contact op
+32479/364219 | Kim

Kwaliteit

Kwaliteit zorgt voor een langere levensduur.

Advies

Eerlijk en vakkundig advies op maat kunt u verwachten.

Service

Snelle en kwaliteitsgerichte service hoog in het vaandel.

Betaalbaar

Scherp & transparant tarief met een uitstekend service.

Vraag hier uw offerte aan!

Realisaties

Bekijk ons werk